GASTENBOEK

Reactie plaatsen

Reacties

Elske Kuipers
4 maanden geleden

Drie weken geleden mijn 40e verjaardag gevierd bij jullie op de boerderij met vrienden en familie en alle kinderen. Wat een geweldig georganiseerd feest, tussen de koeien 😊. De kinderen hebben het er nog steeds over! Dank je wel voor jullie gastvrijheid en super organisatie! Elske

Nik
8 maanden geleden

Ontzettend leuk, lief en gezellig teamuitje gehad op Boerderij Wammes. Van klompen schilderen tot koeien knuffelen, een uiterst geslaagde dag!

Wilma, ontzettend bedankt en Inge, een hele goede bevalling gewenst!

Daan en Anne
een jaar geleden

Ontzettend mooie ervaring!
Heerlijk tot rust komen tussen de dieren.
En met open armen ontvangen, geweldig!

Misschien tot een volgende keer,
Daan en Anne

De Blinker
2 jaar geleden

Lieve Wilma en Gerrit,

De afgelopen 2 weken zijn er 3 groepen van onze school bij jullie op de boerderij geweest. Wij werden warm welkom geheten. De kinderen hebben genoten van de leuke dag! Van helpen in de stal tot aan het borstelen van de pony en spelen in de speeltuin. En wat waren ze trots op hun diploma! Wij komen graag nog eens terug op jullie mooie boerderij. Bedankt voor de fijne dag.

Groep 1-2 Basisschool De Waerdenburght in Waardenburg
2 jaar geleden

Lieve Wilma en Gerrit,
Op woensdag 8 juli 2021 zijn wij met onze kleutergroep bij jullie geweest. Wat was het een gezellige, leerzame en superleuke ochtend.
De kinderen hebben de koeien gevoerd, geknuffeld met de konijnen en cavia's, de pony's gepoetst, spelletjes gedaan, de melkrobot bekeken en lekker in jullie speeltuin gespeeld. Tussendoor hebben we nog in de stal gespeeld op de speelgoedtrekkers en gespeeld met de kinderkruiwagens.
Als afsluiting kregen ze nog een ijsje van jullie en een boerderij-diploma. Dat laatste werd vol trots aan ouders getoond!
Wat een feestje is het bij jullie! Jullie leiden het bedrijf vol enthousiasme. Je kan merken dat de dieren vol liefde worden verzorgd en dat ze gewend zijn aan kinderen.
De afspraak voor komend schooljaar staat alweer. Wij kijken er nu alweer naar uit!
groetjes,
Alle kinderen uit groep 1-2 en de juffen van OBS De Waerdenburght uit Waardenburg

Petra Albers
4 jaar geleden

Lieve Wilma en Gerrit,

Wat heeft onze dochter genoten met haar vriendinnetjes en vriendje bij jullie op de boerderij. Zoveel leuke dingen gedaan waar ze niet over uitgepraat raken vooral het boerderij diploma zijn ze super trots op☺️ Super bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie zijn zo lief voor de dieren en de kinderen. Dit was voor onze dochter (en ons) een zeer geslaagd kinderfeestje. Ga zo door lieve mensen.

Groetjes
Petra, Albert en natuurlijk Fenna

Olaf Bok
4 jaar geleden

Het was ooit een droom om een boerderij te hebben met dieren. Als klein kind mocht ik als mijn ouders op vakantie gingen, genieten van het boerse leven. Leuke herinneringen aan over gehouden. Vandaag als verjaardagscadeau hebben deze mensen de herinneringen weer naar boven gehaald. Genoten van de dieren en een leuke dag gehad. Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid. Dikke knuffel.

marianne
5 jaar geleden

lieve lieve Wilma en Gerrit

Wat een prachtige dag hebben we gehad!!
dankje dankjewel!!!

dikke kus

Marianne